לבשר
חצי קילו בשר טחון – מופשר או טרי
חצי חבילה פטרוזליה קצוצה
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כף פלפל שחור
חצי כפית אבקת גולאש (או אבקת אגוז מוסקט)
בצל אחד בינוני קצוץ
200 גר' פירורי לחם
2 ביצים

למוסקה
חציל אחד גדול
200 גר' פרורי לחם
3 ביצים

לרוטב
כף אבקת מרק עוף
2 עגבניות
4-5 כפות רסק עגבניות
כף וחצי פפריקה אדומה
חצי כף אבקת שום
חצי כף פלפל שחור

אופן הכנה:

הכנת הרוטב:
שופכים מעט שמן לסיר, מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומטגנים מעט.
מוסיפים כוס מים.
מגרדים את העגבניות במגררת ומכניסים לסיר.
מביאים לרתיחה ובישול מלא.

הכנת הבשר:
מערבבים היטב את כל החומרים עד למרקם אחיד.

הכנת המוסקה:
מקלפים את החצילים .
חותכים את החציל ל-2 לאורך
פותחים את שני החצאים לא עד הסוף (כדי שהבשר ישאר בפנים)

ממלאים בתערובת הבשר ומהדקים היטב
טובלים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים
מערבבים את הביצים בקערה נפרדת .
שמים בקערה נפרדת פרורי לחם
טובלים את המוסקה בביצים ולאחר מכן בפרורי לחם
מטגנים במחבת או ברשת משני הצדדים ומעבירים לרוטב.
לאחר שהרוטב מבושל מוסיפים את המוסקה כך שהרוטב מכסה אותה לגמרי ומפזרים מעל עלי סלרי.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה.